‘Onze samenwerking is echt een aanwinst voor de streek’

Vicky Vermeire is Commercial and Marketing Expert en Customer Relationship Management bij B en P en is betrokken bij de marketingstrategie voor SatisfITeers. In deze blog vertelt Vicky over haar achtergrond, waarom ze heeft gekozen voor B en P en SatisfITeers en hoe ze naar de toekomst kijkt.

Zichtbaarheid op LinkedIn

Ik werk sinds december 2021 bij de commerciële binnendienst van B en P. Daar probeer ik de wensen van onze klanten zo goed mogelijk in kaart te brengen, zodat ze een passende offerte krijgen. Natuurlijk doe ik dat samen met mijn technische collega’s. Daarnaast denk ik mee over de marketingstrategie van SatisfITeers. Ik hou me bezig met de content op onze websites en onze zichtbaarheid op LinkedIn.

Groeimogelijkheden en een informele sfeer

Ik maakte kennis met B en P via het uitzendbureau. Ik kreeg een vacature doorgestuurd en die sprak me erg aan. De baan leek me heel divers en ik zag een mooie uitdaging. Ik werd uitgenodigd voor een gesprek met Bart de Ruijsscher, eigenaar van Epesi, en Thijs de Groote, general manager van B en P, en tijdens dat gesprek werd me direct al duidelijk dat er veel groeimogelijkheden zijn en dat de sfeer lekker informeel is. Twee dingen die heel belangrijk voor me zijn.

Variatie en uitdaging

Voor ik bij B en P kwam, was ik leidinggevende bij een horecazaak op een camping. Die job sloot niet helemaal aan bij mijn studie bedrijfskunde, dus na twee jaar was het wel tijd voor iets anders. Wat ik nu doe past heel goed bij mij. Ik ben redelijk nieuw in de IT-wereld, dus dat is best een uitdaging. Niet dat ik qua technologie alles moet weten, maar ik moet wel begrijpen hoe het in elkaar zit. Maar ik hou wel van een uitdaging. De werkzaamheden zijn heel gevarieerd en geen dag is hetzelfde. Ik werk veel zelfstandig, maar je kunt hier ook heel snel en gemakkelijk schakelen met je collega’s.

Leren

In de toekomst lijkt het me mooi om deze functie te combineren met een rol in de buitendienst. Klanten bezoeken, dat zou ik heel tof vinden. Maar eerst maar eens ervaring opbouwen. Als ik kijk hoe makkelijk Thijs die commerciële rol afgaat, dan denk ik dat ik daar heel wat van kan leren.

Krachten bundelen

Toen ik solliciteerde hadden Epesi en B en P net hun krachten gebundeld onder de naam SatisfITeers. Ik denk dat deze samenwerking een aanwinst is voor de streek. B en P focust van oorsprong veel meer op de moderne kantoorautomatisering, terwijl Epesi heel sterk is in innovatie en maatwerksoftware. Zo kunnen we onze klanten nog beter helpen. En ik voel me welkom bij zowel het team van B en P in Breskens als bij het team van Epesi in Middelburg. We zijn een vrij jong en gevarieerd team. Hierdoor is de sfeer niet alleen gezellig tijdens werktijd, maar ook zeker na werktijd op bijvoorbeeld onze vrijdagmiddagborrels.

Skydiven

In mijn vrije tijd doe ik graag aan fitness en ik ben pas gestart met tennis. Ook ga ik graag op pad met familie en vrienden, lekker een drankje doen of een filmpje kijken. Ik heb geen ellenlange bucketlist, hoewel ik wel een keer zou willen skydiven. Nu nog iemand meekrijgen…

Meer weten?

Benieuwd hoe het is om samen met Vicky en haar collega’s samen te werken? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op via contact@satisfiteers.nl of geef ons een belletje op 0118-613220. Benieuwd wat we nog meer te vertellen hebben? Volg dan onze LinkedIn-pagina en laat je inspireren. Benieuwd naar onze vacatures? Check dan de website.

Vorige
Vorige

Pas op voor de IT-narcist!

Volgende
Volgende

Zie jij door de digitale bomen het bos nog wel?